Over ons

Wij zijn PolderKantoor!

PolderKantoor is de centrale organisatie binnen de PolderKracht Groep.

Hier werken specialisten die onze personele dienstverlening maken wat het is. Het team werkt nauw met elkaar samen en zorgt ervoor dat alle facetten van flexibel werk zorgvuldig worden uitgevoerd.

PolderKantoor zorgt voor een juiste verwerking van de uren en koppelt dit aan de salarisadministratie en daarmee dus aan een juiste uitbetaling van het loon. De contracten en overeenkomsten worden hier continu getoetst en eventueel aangepast naar huidige wet-en regelgeving. Binnen het team worden Cao’s steeds ingeregeld conform de laatste versies.

Belangrijke HR-taken zoals Verzuimbeheer maar ook Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers door het aanbieden van cursussen en opleidingen zijn onderdelen van PolderKantoor.

De medewerkers van PolderKantoor staan voor u klaar bij al uw vragen en bieden ondersteuning op alle gebieden van flexibel werk. Naast uw eigen contactpersoon heeft u daarmee een heel team dat u verder kan helpen!

PolderKantoor als contactpersoon voor onze medewerkers;

Als medewerker kan je vragen hebben over bijvoorbeeld het salaris, de urenverwerking, vrije dagen, het volgen van een cursus of opleiding. Je kunt dan natuurlijk  altijd terecht bij je eigen contactpersoon maar weet dat je deze vragen ook altijd kan stellen bij het team van PolderKantoor.

PolderKantoor als contactpersoon voor opdrachtgever;

Zijn er vragen over medewerkers die via één van onze werkmaatschappijen bij u aan het werk zijn dan kunt u natuurlijk altijd terecht bij uw vaste contactpersoon. Uw contactpersoon vervult een commerciële functie en kan onderweg zijn of in gesprek en daardoor even slecht bereikbaar. Het is dan handig dat u altijd direct kan schakelen met het team van PolderKantoor. Zij kennen u mogelijk niet persoonlijk maar weten wel alles van uw bedrijf en uw medewerkers.

Specifiek voor Verzuimbeheer is PolderKantoor altijd uw directe aanspreekpunt.

Onze eigen verzuimafdeling behandelt alle ziekmeldingen en neemt de juiste stappen in samenwerking met onze Arbodiensten en bedrijfsartsen.

PolderKantoor is op de kantooruren bereikbaar op : 0226 -727115

Via email kunt u ons bereiken op info@polderkantoor.com

Ziekmeldingen buiten kantoortijden kunt u melden op verzuim@polderkantoor.com. Alle onze verdere mailberichten met betrekking tot verzuim zult u via dit mailadres ontvangen.